Uit het brede aanbod van Kunstnacht 2015 hebben we drie verschillende exclusieve Kunstnacht-routes samengesteld. De Kunstnacht-routes bieden een verzorgd exclusief en gastvrij programma, ieder met een eigen karakter en in een specifiek gebied van de stad.

EXCLUSIEVE ROUTES

De drie exclusieve routes bieden een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de diversiteit aan hedendaagse kunst en cultuur die de historische stad ’s-Hertogenbosch te bieden heeft:

  1. Route ’Museumkwartier’ met exposities, performances, opera, digitale apps,  muziekinstallaties
  2. Route ’Bossche Ontdekkingen’ met de broedplaatsen voor jong talent in het gebied Kop van t Zand
  3. Route ’het geheim van de Hinthamerstraat’ met kunst- en cultuurcentra, een uniek museum en veel galeries

De exclusieve routes worden begeleid door deskundige gidsen en bevatten een aantal bijzondere ontmoetingen met kunstenaars en kunstkenners en bieden daardoor veel aandacht en ruimte voor de inhoudelijke belevenis van de deelnemers.

Naast de routes in groepsverband is het ook mogelijkheid om individuele deel te nemen. Er kan ingeschreven worden voor een route naar keuze. De capaciteit per groep bestaat uit maximaal 20 personen. De prijs per route bedraagt p.p. € 30,- .voor individuele deelnemers. Voor bedrijven en instellingen p.p. € 30,- incl. 6% BTW.

Nieuwsgierig geworden?
Of behoefte aan meer informatie neem contact met Lies. info[at]kunstnachtdenbosch.nl

Aanmeldformulier

  • Voor bedrijven en instellingen die BTW plichtig zijn is de prijs p.p. € 30,- plus 6% BTW.
  • Na aanmelding ontvangt u een factuur en een bevestiging met de bijzonderheden over de door u gekozen route. Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op met Lies Frankhuyzen. via info[at] kunstnachtdenbosch.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatie en moet ongewijzigd blijven.