Uiteraard mag een dansje en goede muziek tijdens de Kunstnacht Den Bosch niet ontbreken. Op twee plekken in de stad zijn er afterparty’s die tot laat doorgaan. In de loods van studio PK14 en in de clubzaal van de Verkadefabriek kan je los gaan op de muziek. In de Verkadefabriek kan je ook chillen en napraten in het cafe dat tijdens de Kunstnacht langer geopend is. Voor beide party’s moet je apart ticket kopen, info zie hieronder:

KUNSTNACHT CLUB OFF ROAD VANAF 23.00 UUR

Ga uit je dak tijdens de afterparty in de Clubzaal van de Verkadefabriek! Panama Pictures, creëert er de Kunstnacht Club OFF ROAD; swingen terwijl de dansers en acrobaten je met hun korte acts meenemen op een avontuurlijk dance-event voor alle Kunstnachtbezoekers.

LINE UP:
Performance: Panama Pictures
DJ’s: De Nachtzusters, Beumer & Jens Rasmussen (Solar, Café Tuesday)

Locatie: Clubzaal Verkadefabriek
Aanvang: vanaf 23:00 uur (met Kunstnacht-polsbandje)
Entree: vanaf € 5,-
Kaarten via: Verkadefabriek

GIF X KUNSTNACHT VANAF 23.00 UUR

GIF komt weer terug! Ditmaal met een nazomerse editie tijdens de Kunstnacht. Tijdens GIF worden muziek, kunst en design gecombineerd. Glow Music programmeert de fijnste DJ’s in de loods in het pand aan de Paardskerkhofweg 14. Het is een intieme locatie waar gedanst gaat worden op de fijnste house, techno, disco, elektro en italo. Uiteraard gaan we tot de kleine uurtjes door.

LINE UP:
Area 1 (genre House) Aardvarck (Rush Hour), Joel Hemmen, Sugarbelly
Area 2 (genre Disco/Italo) Djoop (Tutti), Iris Rijskamp

Locatie: Loods in studio PK14 (Paardskerkhof 14)
Aanvang: 23.00 uur (met Kunstnacht-polsbandje)
Entree: € 8,-
Kaarten bestellen: Glowmusic.nl


CHILLEN IN VERKADEFABRIEK 

In het café van de Verkadefabriek kun je nog tot laat chillen en napraten.