Schrijvers nemen je mee naar verborgen plekken in de Verkadefabriek, waar ze je op een kort verhaal of gedicht trakteren. Vanaf 23:00 uur barst de officiële afterparty van de Kunstnacht los in de Clubzaal van de Verkadefabriek, met een mix van circus, dans en muziek door huisgezelschap Panama Pictures.

Tijdens de Kunstnacht is het restaurant van de Verkadefabriek het ideale startpunt om met een goed gevulde maag de nacht in te gaan. Vanaf 20:00 uur kun je vervolgens op verkenningstocht door de Verkadefabriek waar, in samenwerking met Boekhandel Heinen, verschillende schrijvers op verborgen plekken – waar je normaal gesproken niet zomaar komt – korte verhalen en gedichten voorlezen.

Vanaf 23:00 verleng je je Kunstnacht samen met de performers van Panama Pictures, huisgezelschap van de Verkadefabriek, in de Kunstnacht Club. In de clubzaal is de bar geopend terwijl de dansers en acrobaten je met hun korte acts meenemen op hun Road to Panama; intiem, avontuurlijk en licht van toon. Waag zelf ook een dansje op de plaatjes van Glow Music.

Verkade_FestivalCement_7716

Over Verkadefabriek

Nieuwe activiteiten in een oude koekjesfabriek. Theater, film, dans, muziek, woord, festivals en eten en drinken. Iedere dag voor iedereen.Boschdijkstraat 45, Den Bosch
073-6818160
info@verkadefabriek.nl
www.verkadefabriek.nl
Volg Verkadefabriek op Facebook
Volg Verkadefabriek op Twitter