Galerie InDruk heeft de Bossche kunstenaar Marieke Busser gevraagd voor de Kunstnacht om een presentatie te maken op basis van -en in de Spie, een inspirerende ruimte gelegen aan de Lange Putstraat te ‘s-Hertogenbosch.
De wisselwerking tussen de kunstenaar en de ruimte vertaalt zich in een boeiend schouwspel van licht en beweging, waarbij videokunst een rol speelt.

Marieke Busser is een kunstenaar die zich voornamelijk begeeft op het gebied tussen film en fotografie. Voor deze kunstnacht is de locatie de Spie de basis voor een installatie waarbij projectie, licht en geluid een rol spelen. In samenwerking met Galerie InDruk wordt er een beeld gerealiseerd onder het thema ‘Under Construction’, waarbij de kunstenaar zich verdiept in de locatie, diens eigenschappen en de betekenis van een ingreep in de ruimte.

Pand Galerie InDruk

 

Over Galerie InDruk

Galerie InDruk is al meer dan 20 jaar gevestigd in het zogenaamde Museumkwartier. Deze galerie heeft steeds wisselend werk van een vaste groep kunstenaars als Klaas Gubbels, Harrie Gerritz, Warffemius, Han Klinkhamer en Sjoerd Buisman.Lange Putstraat 15-17, 's-Hertogenbosch
info@galerie-indruk.nl
www.galerie-indruk.nl