In het Werkwarenhuis is de foto-expositie van René van der Hulst en Petra Janssen te zien. De foto’s brengen de eerste stedelijke transformatie in beeld en geven een inkijk in de machinekamers van de voormalige Veevoederfabriek. Buiten, onder de passerelle, kun je mee plaatjes draaien en luisteren naar lekkere muziek.

Daarnaast is ook de collectie van Social Label in het Werkwarenhuis te zien. Je vindt hier alle Social Label design producten. Deze zijn gemaakt door toonaangevende ontwerpers en mensen die nu moeilijk aansluiting vinden op de arbeidsmarkt. Een inspirerende plek waar de verbeelding de afstand tot de arbeidsmarkt verkleint. Waar gewerkt wordt aan nieuwe oplossingen voor werken en samenleven. En waar makers, ontwerpers en publiek elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Via debat en onderzoek werken we aan de inclusieve wereld waaraan iedereen naar vermogen meedoet en betekenisvol werken en leven centraal staat. Alle producten zijn te koop in de winkel.

Werkwarenhuis Social label buiten

Over Stichting Social Label

Het Werkwarenhuis is een ontwerpend laboratorium voor bouwen & samenleven. Ambacht, creatie en samenwerken worden hier gecombineerd tot een nieuwe sociale economie.