Zonder kleur is het leven saai, somber, mistroostig. Kleur bekennen is ook emoties bekennen en (h)erkennen. Een zwoele nazomerse avond maakt mensen blij, de kleuren van de nacht prikkelen de zintuigen. Het nodigt uit om te leven, om te genieten.

Zes Brabantse kunstenaars, Jan Peter van Opheusden, Anastazia David, Pierre van Hemert, Lian Verhoeven, Marion van Bergen en Gill Gallandat-Huet, beheersen allen een andere techniek/discipline en dat maakt het nog (kleur)rijker.

Big Bo (Bo Brocken) geeft de nacht nog meer kleur en speelt zijn blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, mondharmonica en bassdrum.

20141017_162330-001

Over Stichting KuBra

KuBra (Kunstenaars Uit Brabant) is een stichting, met als doel het samenbrengen van Brabantse beeldend kunstenaars en het stimuleren van onderlinge samenwerking. Binnen deze stichting zijn 125 Brabantse kunstenaars aangesloten om samen op ontdekkingstocht te gaan om elkaar een podium te bieden, samen te werken en om de Brabantse kunst te stimuleren.Schilderstraat 17a- 5211NB 's-Hertogenbosch
06-38895119
wilma@stichtingkubra.nl
https://www.facebook.com/stichting.KuBra
Volg Stichting KuBra op Facebook
Volg Stichting KuBra op Twitter