“Altijd al eens achter de kunst aan willen vliegen … of het gevoel te hebben dat de kunst achter jou aanvliegt? Stap in de KunstKluwen-Carousel bij Nova Zembla voor een hallucinerend rondje”.

Tijdens de Kunstnacht maak je in de KunstKluwen-Carrousel maak je individueel al zwevend kennis met atelierpand ‘Nova Zembla’. Je waant je op ludieke wijze in de wereld van de ‘vogelvrije’ kunstenaar: sluit je aan in de rij, verbaas je, wacht op je ‘bird’ en stap in deze zinderende mallemolen van verlaten kunst voor een onvergetelijke en geestverruimende ervaring”!

De KunstKluwen-Carrousel is er voor iedereen die vrij én bevlogen dúrft te zijn! Pas wel op want achter een KunstKluwen aan zweven is niet zonder risico; de hallucinerende trip kán chronische horizonverbreding, ongeremde vrolijkheid, mateloze inspiratie en een ongeëvenaarde drang naar nóg een … én nog een … én nog een rit, tot gevolg hebben.

VOORGEVEL NZ_liggend

Over Nova Zembla

Nova Zembla is een ateliercomplex / kunstenaarsinitiatief met 28 ateliers, waar kunstenaars in diverse disciplines werkzaam zijn. Bij gelegenheid organiseert Nova Zembla presentaties / tentoonstellingen. Nova Zembla is gevestigd in de voormalige IVO/MAVO, een karakteristiek, monumentaal pand in het centrum van 's-Hertogenbosch.St.Josephstraat 20, ‘s-Hertogenbosch
073-6215022
nzembla@hccnet.nl
www.nzembla.nl
Volg Nova Zembla op Facebook