Tijdens de Kunstnacht organiseert Experience een performance avond in Museum Slager. Gedurende de hele avond zullen er in een aantal zalen verschillende performances te zien zijn. Een interessante ontmoeting van traditionele schilderkunst en hedendaagse performance kunst.

Leden van de familie Slager waren betrokken bij de toenmalige ‘Koninklijke School’, de voorloper van de huidige kunstacademie AKV| St. Joost. De initiatiefnemers van Experience, Lars Reen en Imke Zeinstra, zijn net afgestuurd aan diezelfde kunstacademie en er wordt hiermee een link gelegd tussen jong en oud, toen en nu. Experience is een platform voor jonge kunstenaars die toegewijd zijn aan Performance Art.

In het afgelopen jaar is er een netwerk van kunstenaars ontstaan die hun werk delen en in gesprek gaan over hun praktijk. De organisatoren, die ook zelf performen tijdens het evenement, dragen met hun initiatief bij aan een open ruimte voor experimenten.

Museum Slager

Over Museum Slager

Museum Slager wordt gesierd met de kunst van één familie. Grondlegger Petrus Marinus Slager en zeven familieleden; allemaal schilderden, tekenden en etsten ze landschappen en portretten tussen ca. 1860 en 1990. In onze tentoonstellingszaal wordt daarnaast hedendaagse en figuratieve kunst getoond.Choorstraat 8, 5211 KZ Den Bosch
073-6133216
museumslager@planet.nl
www.museumslager.com
Volg Museum Slager op Facebook
Volg Museum Slager op Twitter